DNO Zwolle 3

In oktober 2011 is DNO Zwolle kern 3 officieel van start gegaan. Net als de andere DNO verenigingen is DNO Zwolle 3 een multidisciplinaire vereniging van Zelfstandige Professionals. Ondernemers die elkaar willen ontmoeten, van elkaar willen leren en  die (ondernemers) lief en leed met elkaar willen delen. Behalve ontmoeten en leren, is collegiaal plezier een belangrijk uitgangspunt van alle DNO-verenigingen. Doordat de verenigingen relatief klein zijn, ontstaat er vertrouwen en dat is dé basis voor professionele samenwerking. 
 
Topsport
Ondernemen is topsport. Om goed te presteren, heb je behalve kennis en kunde ook doorzettings- en uithoudingsvermogen nodig. Als zelfstandige Professional moet je roeien met de riemen die je hebt. Wanneer je lid wordt van DNO Zwolle 3, kun je je slagkracht vergroten. Je ontmoet collega-ondernemers, leert van elkaar en stimuleert en motiveert elkaar. Dat geeft de energie om volle kracht vooruit te gaan. Want samen roeien gaat immers sneller dan alleen. De ervaring heeft geleerd dat uit de ontmoetingen bij de DNO-verenigingen samenwerkingsverbanden ontstaan. Om bij het roeien te blijven: er ontstaat dan een twee of misschien wel vier met (of zonder) stuurman. Maar ook wanneer je in je skiff blijft roeien, zullen collega-ondernemers je blijven aanmoedigen om het beste uit jezelf  en je bedrijf te halen. Dus bepaal je koers en kom de sfeer proeven tijdens één van de bijeenkomsten die we organiseren. Bekijk onze agenda en meld je aan.

Landelijk netwerk DNO
DNO Zwolle 3 maakt deel uit van een landelijk netwerk van DNO-verenigingen. Bijzonder is dat al deze DNO-kernen hetzelfde DNA hebben. Één keer per jaar organiseren we een overkoepelende bijeenkomst. Hier ontmoet je in de bijzondere en gezellige DNO-sfeer leden van de andere verenigingen. Ook komt het regelmatig voor dat één van de DNO-verenigingen een open avond organiseert waar ook leden van de andere verenigingen welkom zijn. Zo leer je nog meer ondernemers kennen en kun je genieten van de sfeer en de inhoud die de andere verenigingen te bieden hebben.

Typisch DNO? 
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden die beschikken over het typische DNO-DNA. Dit is de combinatie van inhoud en gezelligheid, ontmoeten en inspireren, netwerken en samenwerken.

 
Bestuur

Anita Drost - Voorzitter
Nicole Hoogenboom - Secretaris
Sandra Gortemaker - Penningmeester
Martin Koekenberg - Lid