DNO Zwolle 2

De NetwerkOnderneming Zwolle2, voor zelfstandig professionals met passie

De NetwerkOnderneming Zwolle 2 is een enthousiaste groep zelfstandige professionals die elkaar willen inspireren en ondersteunen. Met leden van een groot aantal verschillende disciplines ontstaan op natuurlijke wijze bijzondere ontmoetingen en verrassende samenwerkingsverbanden.
 
De leden ontmoeten elkaar tijdens de maandelijkse bijeenkomsten en bij kernoverstijgende activiteiten met de andere DNO-verenigingen. Ook via de website, social media, nieuwsbrieven en persoonlijke contacten volgen wij elkaars activiteiten en ontwikkelingen.
 
Zoek jij verbinding met collega ondernemers en wil je sparren met gedreven vakmensen? Kijk dan op deze website, maak kennis met onze leden en bezoek één van onze bijeenkomsten. Je bent van harte welkom bij De NetwerkOnderneming Zwolle2!

Stevige impuls voor je ondernemerschap

Als zelfstandig professional ben je een kei in je vakgebied. Maar voor het ondernemerschap heb je meer nodig. Bij De NetwerkOnderneming Zwolle2 krijg je tijdens de bijeenkomsten praktische informatie over bijvoorbeeld acquisitie, nieuwe media en marketing. Ook vertellen de leden over hun vak zodat je weet waar de anderen in gespecialiseerd zijn. Zo krijgt je ondernemerschap een stevige impuls.

Voor en door leden
'Voor en door leden ' is het motto van De NetwerkOnderneming Zwolle2. We nemen dat heel letterlijk. Voor de bijeenkomsten zoeken we leden die iets kunnen vertellen over een onderwerp of een workshop willen geven. Zo krijgt iedereen de kans om zichzelf maar ook zijn of haar eigen specifieke vakgebied te presenteren.
 
Samenwerking
Wij geven elkaar advies en ondersteuning bij leuke en lastige kwesties die wij op ons pad tegenkomen. Het is prettig om zo als eenpitter betrokken collega's nabij te hebben! Je kunt hen vragen om goede raad of informatie over hun vak. Maar je kunt natuurlijk ook samen een klant benaderen en bedienen.

Typisch De NetwerkOnderneming? 

De combinatie van inhoud en gezelligheid, ontmoeten en inspireren, netwerken en samenwerken.

Bestuur DeNetwerkOnderneming Zwolle 2

Wil je in contact komen met DNO Zwolle 2 zie contact.