Een verborgen parel

De DNO Zomerborrel werd deze keer gehouden in de Beeldentuin Anningahof. Voor één bekend voor de ander niet. Het ligt verscholen tussen een wegennet en het bedrijventerrein Hessenpoort. Doordat volledig met groen afgeschermd is van de omgeving  voelt het of je even in een andere wereld binnenstapt. 

Borrel DNO Zwolle Anningahof

Na een enthousiaste uitleg van de eigenaar Hib Anninga over hoe hij, al weer zo’n 13 jaar geleden na zijn pensionering als pensioen adviseur bij een bank, het roer omgooide en deze boerderij met land omtoverde in  een beeldentuin. Niet alleen om te bewonderen maar hij is ook een rasechte zakenman die voor het topsegment gaat. Vooral buitenlandse ambassades  hebben veel van zijn kunstwerken.

Voor ons stond vooral, naast het bewonderen van al die mooie beelden en de mooie tuin, het bijpraten centraal. Ook enkele nieuwe gasten hebben we mogen ontmoeten. 

Mede dankzij het prachtige weer hebben we lekker gewandeld en bijgepraat onder het genot van een glaasje en een hapje. Kortom, een inspirerende start van het nieuwe seizoen.

borrel Dno Zwolle Anningahof

borrel Dno Zwolle Anningahof

Groepslidmaatschap: 
DNO Zwolle 2